Welkom
Geneeskundige principes
Reiki algemeen
Reiki voor kinderen
De helende Reis
Ervaringen
Kinderpagina
Tarieven & voorwaarden
Agenda en cursussen
Wie ben ik
Contactinformatie
Boeken & Links
Namasté in het nieuws

Agenda en cursussen

Cursussen
Agenda


Cursussen (Namasté praktijk)

Cursus Reiki 1e graad voor kinderen (6-12 jaar)

- Er staat momenteel geen cursus gepland.

Toelichting
De cursussen worden gehouden in de praktijk Namasté in Hoogland. Heb je interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via contactinformatie. Zie ook Tarieven en voorwaarden voor de cursustarieven.


Agenda

Informatiebijeenkomst Burn-out, en nu? (Namasté, praktijk)

- Er staat momenteel geen informatieavond gepland.

Toelichting
Mensen met de diagnose burn-out hebben veelal het gevoel opgebrand te zijn, hebben geen zin meer in het werk of andere zaken en voelen zich continue moe. Vaak speelt een vorm van vermoeidheid of uitputting een rol en komt cynisme voor en soms ook een gebrek aan (zelf)vertrouwen. Ze vinden het meestal moeilijk om (fysieke- en mentale) grenzen aan te geven. Ook is veelal onduidelijk waar de gedragsimpulsen vandaan komen die hebben geleid tot de burn-out.

Hoe kun je de burn-out te boven komen? Om de oorzaken in het gedrag te vinden die tot een burn-out hebben geleid, werk ik in mijn praktijk met de innerlijke reis in combinatie met korte gesprekken.

Een innerlijke reis gaat in grote lijnen als volgt: Door ontspanning maakt de cliënt verbinding met zichzelf en het lichaam. Hierdoor is het mogelijk om de signalen van het lichaam te observeren. Veelal zijn dit emoties of beelden. Door deze volledig te accepteren en te onderzoeken, kunnen ze leiden naar onbewuste overtuigingen of eerdere herinneringen uit het leven die emotioneel niet goed zijn verwerkt. Vervolgens worden deze oude overtuigingen of eerdere herinneringen verwerkt en vervangen door nieuwe, gezonde en ondersteunende overtuigingen. Deze bewustwording biedt vaak diepgaande inzichten voor de cliënt. De innerlijke reizen worden gecombineerd met korte gesprekken om de nieuwe inzichten te verdiepen. De ervaring heeft geleerd dat enkele innerlijke reizen en korte gesprekken in veel gevallen voldoende zijn om uit de burn-out te komen.

De toegang voor deze bijeenkomst is 7 euro. Vooraf reserveren is noodzakelijk via contactinformatie.

NB: De informatiebijeenkomst/lezing over de helende reis methode kan ook bij u op lokatie worden gegeven. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.


Journey Intensive Seminar (thejourney.com)

- Er staat momenteel nog geen Journey Intensive gepland. Naar verwachting komt eind september 2015 Brandon Bays naar Nederland voor dit seminar. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit op deze pagina aangepast. Wil je op de hoogte worden gehouden over de datum van de eerstvolgende Journey Intensive? Stuur een email via contactinformatie.

Toelichting
Dit is waar je Journey, je reis, begint. De Journey intensive is de eerste stap op je weg naar vrijheid. Dit is de cursus waar je kennismaakt met het Journey werk, en de krachtige impact die het kan hebben. De Journey Intensive is een krachtige en diep transformerende tweedaagse workshop/seminar, ontwikkelt door Brandon Bays, waar je zult ontdekken hoe je:
- Jezelf kunt bevrijden van oude emotionele bagage en opgeslagen pijn die je al jaren heeft teruggehouden in het ten volle genieten van het leven;
- Oude cel-herinneringen kunt ontdekken en volledig verwijderen zodat genezing kan plaatsvinden;
- Heldere inzichten kunt krijgen en kunt openen in een gevoel en ervaring van diepe, duurzame vrede en vervulling;
- Toegang krijgt tot je ongelimiteerde potentieel, de aangeboren wijsheid in het diepst van je wezen;
- Je leven kunt leven in een blije uitdrukking van de echte uitstraling waarvan je altijd al geweten hebt dat die in je zat.

Tijdens de Journey Intensive zul je:
- Een Journey naar de oneindige aanwezigheid van liefde in de kern van je wezen ervaren;
- Meerdere Helende Reizen ondergaan, en leren hoe je anderen kunt ondersteunen, zodat je je ervaringen kunt delen met familie en vrienden.

Je zult na het weekend weggaan met nieuwe, praktische, steeds weer toepasbare eigenschappen die je dagelijks kunt gebruiken om blijheid, geluk en vrijheid te ervaren op alle gebieden van het leven. Zie voor meer informatie ook: www.thejourney.com. Als je je via mij aanmeldt, ontvang je een voucher voor een boek of cd van Brandon Bays die je tijdens het seminar bij de productenstand kunt verzilveren. Aanmelden via contactinformatie.


Workshops Ontdekkingsreis voor kinderen (www.paradisekids.nl)

Deze workshops worden gegeven door Yvonne Weeseman. De activiteitenagenda van deze workshops kun je terugvinden op www.paradisekids.nl.

Toelichting
Deze workshop is een bijzondere dag voor kinderen die zichzelf beter willen leren kennen. In het leven maken we allemaal dingen mee die we soms niet goed kunnen verwerken. Grote ervaringen en kleine ervaringen. Ze zijn allemaal een beetje ballast die je meeneemt. Hoe meer van die ballast je kwijt kunt raken, hoe fijner je je voelt. De workshop is een fantastische mogelijkheid voor kinderen om wat is opgeslagen in hun onderbewustzijn te verwerken, zodat ze dat niet meer met zich mee hoeven dragen. Voor meer informatie of het opgeven van je kind kun je terecht op de website www.paradisekids.nl.

Top   |   Terug